lørdag 5. mai 2012

Innkjøp, omgang 4



Det begynner å bli god plass i Minis frysehylle, og dermed er det på tide å lage en ny ladning med fruktpuréer og middagsretter. Mamma-kokken ruslet avgårde til Coop Obs' store utvalg, og kom fornøyd hjem igjen med en mengde nye varer som skal bli gode og sunne retter til Mini-gourmeten. Det ser mye ut, det er det óg, men prisen er ikke så høy som man skulle tro - og dette blir måltider for tre uker, om ikke mer.

Dagens fangst resulterte i en pakke salma-laks i biter (råflott, men jeg glemte at Coop Obs ikke har noen ferskfiskdisk, og jeg foretrekker "fersk" fisk), en boks med fruktsalat av meloner, druer, ananas og appelsin, en boks kokosmelk, en pakke blåbær, en løk, en strømpe hvitløk, en boks gulrøtter, en pakke cherrytomater, en pakke fullkornsmakaroni, ett brett med oppskjært melon, en halv ananas, tre grønne epler, fire røde epler, en mango, fire pærer, en pose tørkede aprikoser og en pose svisker. En pakke med karbonadedeig og en bit med ingefær ble glemt i bildet.


Ut fra denne handelturen kommer det blant annet en "eksotisk" lakserett, spaghetti med hjemmelaget tomatsaus, og litt andre spennende ting. Alt kommer selvfølgelig ut her - med bilder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar