Fullkornshvetemel, bakepulver, salt, vaniljesukker og melk blandes i en bolle. Røren må være tynn, og den trenger ikke å svelle. Sløyf saltet om du ikke ønsker å bruke det til poden riktig enda.
Stekes på høy varme, og med mye smør. Om du synes du tok mye, ta litt til. Disse setter seg veldig fort dønn fast dersom de ikke omtrent bader i smør (se bildet). Bruk usaltet smør, dersom du ikke vil utsette poden for salt riktig enda.
Pannekakene var faktisk veldig gode, og smakte omtrent som vanlige pannekaker med egg i - og dette kommer fra en person som i mange år har vært iherdig motstander av "allergimat"! Mini fikk servert sin pannekake med moste jordbær med bittelitt sukker i. Namnanam!
Du trenger ...
180g fullkornshvetemel (eller vanlig hvetemel)
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
2 ss smeltet smør
melk nok til at røra blir tynn
Hei!
SvarSlettJeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.
Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din, og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen
Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.
Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!
Varme hilsen,
Ann-Sofi
http://www.alleoppskrifter.no/