Fullkornshvetemel, bakepulver, salt, vaniljesukker og melk blandes i en bolle. Røren må være tynn, og den trenger ikke å svelle. Sløyf saltet om du ikke ønsker å bruke det til poden riktig enda.
Stekes på høy varme, og med mye smør. Om du synes du tok mye, ta litt til. Disse setter seg veldig fort dønn fast dersom de ikke omtrent bader i smør (se bildet). Bruk usaltet smør, dersom du ikke vil utsette poden for salt riktig enda.
Pannekakene var faktisk veldig gode, og smakte omtrent som vanlige pannekaker med egg i - og dette kommer fra en person som i mange år har vært iherdig motstander av "allergimat"! Mini fikk servert sin pannekake med moste jordbær med bittelitt sukker i. Namnanam!
Du trenger ...
180g fullkornshvetemel (eller vanlig hvetemel)
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
2 ss smeltet smør
melk nok til at røra blir tynn
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar