lørdag 23. juni 2012

Enkel rett av storfekjøtt

En helt enkel, kjapp og billig middagsrett for grå hverdager, er denne med storfekjøtt. Den smaker godt av rene ingredienser, og falt i smak her. Den har ingen saus, men bruker du dampe-/kokevannet når du moser grønnsakene, holder det lenge.

Kjøttet som er brukt her er ferdig strimlet storfekjøtt, da slipper du kutte og renske-jobben, og det finnes ofte gode tilbud på slik type kjøtt. Damp eller kok kjøttet til det er gjennomkokt; i dampkokeren tar dette 20 minutter. 
Når kjøttet er gjennomkokt, moser du det - med dampe/kokevannet i. Sett det ferdigmosede kjøttet til side når du er ferdig.
Damp eller kok så valgte grønnsaker. Grønnsaker fra frysedisken kan fint brukes når man har dårlig tid; disse er ikke prosessert på noen måte, bare frosne. Når de er tilberedt, er det ingen problemer med å fryse de ned igjen. Her er jeg 98% sikker på at det er bukettgrønnsaker som er brukt.
Når grønnsakene er ferdig, drysser du på litt paprikapulver for ekstra smak, og moser dem. Legg kjøtt og grønnsaker i frysebbeger, og strø over litt potetmos. Namnam!

Du trenger ..
Strimlet storfekjøtt
Grønnsaksblanding
Paprikapulver
Nora ferdig potetmos

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar