fredag 13. april 2012

Innkjøp, omgang 1 & 2

Dagen i går ble brukt til å handle inn til "Prosjekt Mini Mat" omgang nummer to. Det er mange råvarer, men prisen blir ikke så ille hvis man planlegger og tenker litt over hva man vil ha på forhånd. Denne gangen kom vi hjem med svisker, tørkede aprikoser, avokadoer, appelsiner, søtpotet, gulrøtter, blomkål, pepino, epler, ananas, minimais, banan og jordbær. I tillegg la jeg til noen helt vanlige matpoteter, litt ingefær og en rød chili fra "vårt" matlager. Det skal bli gøy å kokkelere dette sammen til riktig deilige lunsjer, middager og fruktpuréer. Det blir nok for det meste rent, men jeg har iallfall én middagsrett planlagt. Vi har nemlig litt lammesteik liggende i fryseren, som Minis navn står skrevet på.

I første omgang med "Prosjekt Mini Mat"kjøpte jeg inn trygge matvarer som poteter, gulrøtter, søtpotet, brokkoli, eple, pære og mango. Kjøp råvarer du selv er vant til, men eksperimenter gjerne også - det er ingen grunn til at du og poden ikke skal kunne eksperimentere litt sammen!

Gårsdagens fangst resulterte i jordbærmos, bananmos, jordbær&bananmos, eplemos, eple&kanelmos, tørket aprikosmos, sviskemos, ananasmos, appelsinmos, pepinomos, avokadomos, søtpotetmos, søtpotet&minimaismos, blomkålmos, blomkål&potetmos, blomkål,gulrot&potetmos og en sursøtmos/saus som kan brukes til kjøtt. Dette vil det bli lagt ut blogginnlegg om fortløpende, så hold deg oppdatert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar